ЗА НАС

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

            Началото на нашата дейност е през 2009 година, беше разкрита рентгенова лаборатория в град Варна. За улеснение на стоматолози и пациенти през 2015 година разкрихме още една лаборатория. Лабораториите са оборудвани с дигитални рентгенови апарати.
Дигиталните технологии имат принос и в опазване на околната среда, защото се елиминират токсичните фиксиращи разтвори на конвенционалните проявителни техники и оловното фолио. С помощта на сензор, който замества стандартния рентгенов филм, образът се прехвърля директно на монитора на компютъра.

               Предимството за пациента е, че образът се получава с много по-малка доза облъчване – приблизително 1/10 от обикновената. Обработката на образа с компютър дава още много възможности за по-добра диагностика, визуализиране план на лечение и проследяване на неговите етапи.
Нашите специалисти са изключително добре подготвени и непрекъснато повишават своята квалификация и умения. Приоритет в дейността ни са щадящите, минимално натоварващи организма процедури.

ТЕХНОЛОГИИ И ОБОРУДВАНЕ

               Как качеството и успеха на лечението зависи от нивото на оборудване на диагностичната лаборатория?

Това е много просто – колкото по-високо е нивото на оборудването и по-големи са възможностите на софтуера за обработка на резултатите, получени от изследванията, толкова по-точно и по-лесно е да се направи правилна диагноза и определяне на правилната обработка. Опита и професионализма на нашите служители е подкрепена от използването на съвременно цифрово оборудване и софтуер от световна класа.HyperionX9_facetoface

Оборудване в лаборатория: гр.Варна, ул. „Акад. Андрей Сахаров“ №27, каб.105

В пълна хармония с философията на MyRay е, Hyperion X9 обединяващ съвременни технологии и осигурява отлични диагностични изследвания в кратък период от време. Високо ниво на ефективност, благодарение на автоматичното изравняване на детекторите 2D и 3D. Hyperion X9 извършва широка гама от 2D анализи, прогнози и цефалометрична рентгенография. Предлага всичко най-добро на 3D технология .
CB3D. С Cone Beam 3D технологията, еднократно сканиране генерира една безкрайност от данни с висока разделителна способност в името на нов метод на работа. Разширява възможностите за диагностика.
CEPH. Ултра бързо сканиране, пълен избор на телерадиографични снимки благодарение на специални програми. Максимални резултати.
PAN.  Получават се изключителни HD панорамни изображения за широк спектър от анализи, като ортогонални проекции на съзъбието, Bitewing рентгенови лъчи, гледки мулти-ъгъл на темпоромандибуларната става и проучване на максиларните синуси.

Оборудване в лаборатория: гр.Варна,  ул. „Илинден“ №1, каб.202 (МЦ „Хелиос“)

Hyperion X9 извършва широка гама от 2D анализи, прогнози и цефалометрична рентгенография.

Двата кабинета са оборудвани с дигитални рентгенови апарати за интраорални зъбни снимки на фирма SIRONA Германия-гарант за високото качество на образа. Изследванията се съхраняват и предоставят на рентгенов филм или CD. Отпечатването на образа върху рентгеновия филм се извършва с помощта на сухи принтери AGFA, с които се постига получаване на рентгенови изображения с висока диагностична стойност.