ЗА СТОМАТОЛОЗИ

images doctorВ момента, ние работим с повече от 200 зъболекари от различни специалности. Всеки един от тези лекари при първото запознаване се запитва: „Защо ще ми бъде изгодно да работя с лаборатории за рентгенови дентални снимки „Росидент“?

  •  Ние сме независим диагностичен център.

Това означава, че ние не съветваме вашите пациенти и не даваме препоръки за методики на лечение. Това гарантира, че  пациентът ще се върне при вас.

 

  • За всеки лекар, ние разработваме индивидуални условия за сътрудничество и работа.

Всички въпроси, които може да имате в процеса на сътрудничество, ние решаваме незабавно и възможно най-комфортно за вас.

  • Ние безплатно ще ви консултираме за работата с най-добрия софтуер iRYS за вашите клинични нужди.

irys  iRYS бързо обработва всички видове придобити данни и ви дава възможност да разглеждате различните  изображения. Дава възможност да  генерирате панорамна томография, цефалометрични и триизмерни модели на костите.
iRYS  представлява множествена система за управление на работния плот, така че бързо да визуализирате изображенията на екрана и  без усилие да се движат от една страна към друга.

Програмата се предоставя с изследването 2D или 3D, направено в кабинета на ул.“Акад. Андрей Сахаров“№27, гр.Варна. Може да го получите на CD или по имейл.

Предимства

Сред основните предимства на лабораториите „РОСИДЕНТ“ са висококачествени изображения и широка гама от предлагани услуги.

Ние се грижим за лекарите да насочват своите пациентите при нас, нашата задача, колкото е възможно да се визуализира областта на интерес, за да помогне в диагнозата. Ето защо с резултатите от изследванията от нашите лаборатории се работи толкова лесно.

Контрол на качеството

В нашите лаборатории е разработена и успешно функционира система за контрол на качеството на образната диагностика. Основно това зависи от:

  • мощността на хардуера и състоянието на апаратите. Работим с нови апарати на водещи фирми в областта SIRONA и MyRay.
  • вторият фактор, който определя качеството на резултата, е възможността на рентгеновия лаборант да се съобрази с положението на пациента, за да избере правилните настройки на експозиция.
  • Заключителният етап на контрола на качеството е „обратната връзка“ с лекуващия лекар. Много стоматолози  се нуждаят от преработка на параметрите на изследванията, в такива случаи, ние имаме индивидуален подход към техните нужди. Във взаимодействие с нас, издаваме резултат съобразен с желанията на конкретния лекар, което ни позволява да задоволим нуждите му и по-нататъшно засилване на нашия опит в областта на диагностичните услуги.